Спагетті з песто – це не лише дуже смачно, а й дешево. Ця страва чудово підходить для вихідних, але також може прийти на виручку у будні, коли часу на довге готування просто немає.

До речі Весь секрет – у фрикадельках: готуємо суп із курятиною за оригінальними рецептами

Рецепт спагетті з песто

Час: 30 хвилин

Порцій: 4

Просто, швидко та дуже смачно / Фото Pixabay

Цікаво Перекус повинен бути особливим: легка паста, яка завжди здолає голод

Приготування:

  • Готуємо спагетті у підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці. Після цього зціджуємо їх (трішки води потрібно залишити) та повертаємо у каструлю.
  • Капусту, арахіс і часник кладемо у блендер або кухонний комбайн і дрібно мелемо.
  • Додаємо у блендер сир, оливкову олію та трішки води з макаронів. Збиваємо до утворення вершкового соусу. Солимо та перчимо.
  • Додаємо соус до спагетті та варимо на середньому вогні 1 – 2 хвилини, постійно помішуємо.
  • Перед подачею посипаємо тертим сиром.

Смачного!