Спагетті з песто – це не лише дуже смачно, а й дешево. Ця страва чудово підходить для вихідних, але також може прийти на виручку у будні, коли часу на довге готування просто немає.
До речі Весь секрет – у фрикадельках: готуємо суп із курятиною за оригінальними рецептами
Рецепт спагетті з песто
Час: 30 хвилин
Порцій: 4
Просто, швидко та дуже смачно / Фото Pixabay
Цікаво Перекус повинен бути особливим: легка паста, яка завжди здолає голод
Приготування:
- Готуємо спагетті у підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці. Після цього зціджуємо їх (трішки води потрібно залишити) та повертаємо у каструлю.
- Капусту, арахіс і часник кладемо у блендер або кухонний комбайн і дрібно мелемо.
- Додаємо у блендер сир, оливкову олію та трішки води з макаронів. Збиваємо до утворення вершкового соусу. Солимо та перчимо.
- Додаємо соус до спагетті та варимо на середньому вогні 1 – 2 хвилини, постійно помішуємо.
- Перед подачею посипаємо тертим сиром.
Смачного!