Талановитий шеф-кухар, переможець 9 сезону "Мастер Шеф" Сергій Денисов поділився рецептом приготування справжнього американського стейка Томагавк на своїй сторінці в соцмережі інстаграм.

Читайте також Все про стейк та його просмажки: головне для приготування смачного м'яса

Стейк Томагавк – найбільший за величиною стейк з категорії мармурових стейків на кості. Його вирізають із найсмачнішої частини туші бичка – грубого краю частини ребер. Це ідеальний стейк для приготування на грилі в компанії друзів.

Як приготувати стейк Томагавк

  1. Ретельно миємо м'ясо, просушуємо паперовим рушником Обсмажуємо м'ясо в хоспері або на сковорідці гриль мінімум 30 хвилин, не забуваємо перевертати стейк.
  2. Змастіть м'ясо спеціями з оливковою олією та продовжуйте обсмажувати.
  3. Загорніть стейк у фольгу, додайте два зубчики часнику, спеції та вершкове масло – продовжуйте обсмажувати м'ясо.
  4. Готовий стейк залишіть відпочити у фользі на 10 хвилин, що всі соки рівномірно розподілились по м'ясу. Смачного!