Як приготувати стейк Томогавк – рецепт переможця "Мастер Шеф" 9 Сергія Денисова
Сергій Денисов, ще на кулінарному проєкті "Мастер Шеф" довів всім суддям, що приготування смачного м'яса – це його фішка, він готує його ідеально! SmachnoNews пропонує вам приготувати смачний та соковитий стейк на грилі за рецептом переможця 9 сезону "Мастер Шеф" Сергія Денисова!
Талановитий шеф-кухар, переможець 9 сезону "Мастер Шеф" Сергій Денисов поділився рецептом приготування справжнього американського стейка Томагавк на своїй сторінці в соцмережі інстаграм.
Читайте також Все про стейк та його просмажки: головне для приготування смачного м'яса
Стейк Томагавк – найбільший за величиною стейк з категорії мармурових стейків на кості. Його вирізають із найсмачнішої частини туші бичка – грубого краю частини ребер. Це ідеальний стейк для приготування на грилі в компанії друзів.
Як приготувати стейк Томагавк
Інгредієнти:– 1,5 кг стейку Томагавк;
– 2 зубчики часнику;
– 50 г вершкового масла;
– спеції на ваш смак.
- Ретельно миємо м'ясо, просушуємо паперовим рушником Обсмажуємо м'ясо в хоспері або на сковорідці гриль мінімум 30 хвилин, не забуваємо перевертати стейк.
- Змастіть м'ясо спеціями з оливковою олією та продовжуйте обсмажувати.
- Загорніть стейк у фольгу, додайте два зубчики часнику, спеції та вершкове масло – продовжуйте обсмажувати м'ясо.
- Готовий стейк залишіть відпочити у фользі на 10 хвилин, що всі соки рівномірно розподілились по м'ясу. Смачного!