Проте готуються вони значно простіше. Такі стейки сподобаються всім вашим рідним.
Варто спробувати Кулінарний шедевр за лічені гривні: готуємо особливі кабачкові деруни
Стейки з капусти
- Час: 55 хвилин
- Порцій: 4
Дивіться, як готувати капустяні стейки: відео
Приготування:
- Помийте капусту та обережно наріжте її на стейки товщиною приблизно 1 сантиметр.
- Змішайте сметану, подрібнений часник та спеції. Щедро намастіть капустяні стейки.
- На соус викладіть порізаний кільцями помідор.
- У фарш додайте сіль, спеції, добре перемішайте та відбийте. Викладіть котлетами на помідор.
- Поставте все в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин. Потім вийміть, посипте тертим сиром і відправте запікатися ще на хвилин 15 при 180 градусах.


