Кабачкові деруни готуються просто елементарно. Обов'язково спробуйте втілити цей рецепт у життя.
Варто спробувати Справжній хіт цього літа: приготуйте кабачки з фаршем у клярі
Кабачкові деруни
- Час: 45 хвилин
- Порцій: 6
Приготування:
- Кабачки помийте і почистьте. Натріть на середній тертці та відтисніть зайвий сік.
- Почистьте цибулю і часник. Натріть їх до кабачків на дрібній тертці.
- Додайте яйця, борошно, сіль, перець і помиту, дрібно нарізану зелень. Добре перемішайте.
- Розігрійте пательню з олією і викладіть масу ложкою, формуючи оладки. Обережно перевертайте лопаткою. Смажте до золотавої скоринки.
- Готову страву подавайте зі сметаною.