Кабачкові деруни готуються просто елементарно. Обов'язково спробуйте втілити цей рецепт у життя.

Варто спробувати Справжній хіт цього літа: приготуйте кабачки з фаршем у клярі

Кабачкові деруни

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Кабачки помийте і почистьте. Натріть на середній тертці та відтисніть зайвий сік.
  2. Почистьте цибулю і часник. Натріть їх до кабачків на дрібній тертці.
  3. Додайте яйця, борошно, сіль, перець і помиту, дрібно нарізану зелень. Добре перемішайте.
  4. Розігрійте пательню з олією і викладіть масу ложкою, формуючи оладки. Обережно перевертайте лопаткою. Смажте до золотавої скоринки.
  5. Готову страву подавайте зі сметаною.