26 липня,
11:13
В стилі три шоколади: рецепт чизкейка з сиру, йогурту та ягідного пюре
Джерело:
ютуб Лізи ГлінськоїЧизкейк безумовно смачний та вишуканий десерт, але як надати йому кольору? Українська кондитерка Ліза Глінська пропонує приготувати його з різноманітними ягідними пюре, які додають свої фарби до десерту.
Якщо ви шукаєте смачний ягідний торт без випікання – цей рецепт для вас! Проста схема приготування, доступні продукти та всього кілька годин і десерт у вас на столі.
Читайте також Три рецепти із продуктів, що завжди поруч
Оберіть для випічки форму діаметром 20 сантиметрів. Також за цим рецептом можна приготувати порційні тістечка.
Рецепт ягідного чизкейка
- Час: 6 – 8 годин
- Порції: 6
– 180 грамів печива;
– 90 грамів вершкового масла.
Приготування:
- Перебийте печиво в крихту за допомогою блендера, або скалкою. Змішайте з розтопленим вершковим маслом та втрамбуйте у формі.
- Не забудьте вкрити борти форми ацетатною стрічкою.
– 200 грамів смородинового пюре;
– 80 грамів цукру;
– 7 грамів желатину + 35 мілілітрів води;
– 150 грамів сиру;
– 100 грамів сметани або грецького йогурту.
Приготування:
- Залийте желатин холодною водою.
- Змішайте смородинове пюре з цукром, доведіть до кипіння.
- Додайте до маси підготовлений желатин та перемішайте.
- Збийте сир зі сметаною, додайте до ягідного пюре.
- Готовий крем залийте поверх пісочної основи.
- Відправте торт в холодильник на 30 хвилин.
– 200 грамів малинового пюре;
– 50 грамів цукру;
– 7 грамів желатину + 35 мілілітрів води;
– 150 грамів сиру;
– 100 грамів сметани або йогурту.
Приготування:
- Залийте желатин холодною водою.
- Змішайте малинове пюре з цукром, доведіть до кипіння.
- Додайте до маси підготовлений желатин та перемішайте.
- Збийте сир зі сметаною, додайте до ягідного пюре.
- Готовий крем залийте поверх смородинового пюре.
- Відправте торт в холодильник на 30 хвилин.
– 150 грамів полуничного пюре;
– 50 мілілітрів лаймового соку;
– 80 грамів цукру;
– 7 грамів желатину + 35 мілілітрів води;
– 150 грамів сиру;
– 100 грамів сметани або йогурту.
Приготування:
- Залийте желатин холодною водою.
- Змішайте полуничне пюре з соком лайма та цукром, доведіть до кипіння.
- Додайте до маси підготовлений желатин та перемішайте.
- Збийте сир зі сметаною, додайте до ягідного пюре.
- Готовий крем залийте поверх малинового пюре.
- Відправте торт в холодильник на 3 години.
- Ягідний чизкейк готовий. Смачного!