Якщо ви шукаєте смачний ягідний торт без випікання – цей рецепт для вас! Проста схема приготування, доступні продукти та всього кілька годин і десерт у вас на столі.

Читайте також Три рецепти із продуктів, що завжди поруч

Оберіть для випічки форму діаметром 20 сантиметрів. Також за цим рецептом можна приготувати порційні тістечка.

Рецепт ягідного чизкейка

  • Час: 6 – 8 годин
  • Порції: 6

Приготування:

  1. Перебийте печиво в крихту за допомогою блендера, або скалкою. Змішайте з розтопленим вершковим маслом та втрамбуйте у формі.
  1. Не забудьте вкрити борти форми ацетатною стрічкою.

Приготування:

  1. Залийте желатин холодною водою.
  1. Змішайте смородинове пюре з цукром, доведіть до кипіння.
  1. Додайте до маси підготовлений желатин та перемішайте.
  1. Збийте сир зі сметаною, додайте до ягідного пюре.
  1. Готовий крем залийте поверх пісочної основи.
  1. Відправте торт в холодильник на 30 хвилин.

Приготування:

  1. Залийте желатин холодною водою.
  1. Змішайте малинове пюре з цукром, доведіть до кипіння.
  1. Додайте до маси підготовлений желатин та перемішайте.
  1. Збийте сир зі сметаною, додайте до ягідного пюре.
  1. Готовий крем залийте поверх смородинового пюре.
  1. Відправте торт в холодильник на 30 хвилин.

Приготування:

  1. Залийте желатин холодною водою.
  1. Змішайте полуничне пюре з соком лайма та цукром, доведіть до кипіння.
  1. Додайте до маси підготовлений желатин та перемішайте.
  1. Збийте сир зі сметаною, додайте до ягідного пюре.
  1. Готовий крем залийте поверх малинового пюре.
  1. Відправте торт в холодильник на 3 години.
  1. Ягідний чизкейк готовий. Смачного!