Влітку часто хочеться з’їсти щось легеньке на кшталт салату, а якщо хочеться м’яса, то гарнір нерідко буває зайвим, адже не хочеться переїдати.

Дивіться також Вівсяне печиво до сніданку: рецепт від Лізи Глінської

Шеф-кухар з багаторічним досвідом Ектор Гіменес-Браво зняв короткий відеоролик, в якому розповів, як приготувати шніцель з сезонними овочами. Одразу анонсуємо, що він вдасться навіть тим, хто лише розпочинає свої перші кроки в кулінарії, адже процес приготування не лише швидкий, але й досить легкий.

Інгредієнти для шніцеля:

Паніровка до шніцеля:

Інгредієнти для салату:

Рецепт приготування шніцеля

  1. Відбийте на дошці свинину, накривши зверху харчовою плівкою. В результаті м’ясо має бути дуже тонким.
  2. Тоді посоліть та поперчіть.
  3. Муку змішайте з паприкою, занурте м’ясо у збите яйце, а після цього – у панірувальні сухарі і починайте смажити.
  4. Для приготування салату наріжте помідори черрі. Важливе уточнення від Ектора Гіменеса-Браво. За його словами, після розрізу помідорів, варто їх одразу посипати спеціями.
  5. Поріжте редиску, улюблену зелень та філе апельсина. Додайте лимонний сік, оливкову олію та трохи соку апельсина (вичавіть з м’якоті).
  6. Усе гарно перемішайте та виставіть на велику тарілку. Зверху поставте посмажений шніцель і знову виставте трохи салату зверху.

Смачного!