Страва дня: фірмовий шніцель від Ектора, який ви обов’язково повинні приготувати
Джерело:
інстаграм Ектора Гіменеса-БравоВідомий кухар Ектор Гіменес-Браво потішив шанувальників новим рецептом. Суддя проєкту "Мастешеф" опублікував відеоролик з рецептом шніцеля, який ви зможете дуже легко приготувати.
Влітку часто хочеться з’їсти щось легеньке на кшталт салату, а якщо хочеться м’яса, то гарнір нерідко буває зайвим, адже не хочеться переїдати.
Дивіться також Вівсяне печиво до сніданку: рецепт від Лізи Глінської
Шеф-кухар з багаторічним досвідом Ектор Гіменес-Браво зняв короткий відеоролик, в якому розповів, як приготувати шніцель з сезонними овочами. Одразу анонсуємо, що він вдасться навіть тим, хто лише розпочинає свої перші кроки в кулінарії, адже процес приготування не лише швидкий, але й досить легкий.
Інгредієнти для шніцеля:
– Свинина (будь-яка м’ясна частина) – 150-250 грамів;– Сіль, перець.
Паніровка до шніцеля:
– Мука + паприка;– Яйце;
– Сухарі будь-які (хлібні, кукурузяні, панко).
Інгредієнти для салату:
– 150 грамів черрі;– 20 грамів пряних трав (кінза, базилік, петрушка);
– 20 грамів редису;
– 1 філе апельсина;
– Сік апельсина;
– 10-15 міліграмів оливкової олії;
– Сіль, перець.
Рецепт приготування шніцеля
- Відбийте на дошці свинину, накривши зверху харчовою плівкою. В результаті м’ясо має бути дуже тонким.
- Тоді посоліть та поперчіть.
- Муку змішайте з паприкою, занурте м’ясо у збите яйце, а після цього – у панірувальні сухарі і починайте смажити.
- Для приготування салату наріжте помідори черрі. Важливе уточнення від Ектора Гіменеса-Браво. За його словами, після розрізу помідорів, варто їх одразу посипати спеціями.
- Поріжте редиску, улюблену зелень та філе апельсина. Додайте лимонний сік, оливкову олію та трохи соку апельсина (вичавіть з м’якоті).
- Усе гарно перемішайте та виставіть на велику тарілку. Зверху поставте посмажений шніцель і знову виставте трохи салату зверху.
Смачного!