Страва виходить поживна. Проте вона анітрохи не зашкодить вашій фігурі!!
Читайте також Желатин не знадобиться: готуємо домашній холодець правильно
Рецепт запеченого лосося
- Час: 15 хвилин
- Порції: 4
Фото Café delites
Приготування:
- Розігрійте духовку до 220 градусів. Форму для запікання злегка змастіть олією.
- Обсушіть шматочки лосося паперовим рушником, щоб позбутися зайвої вологи.
- Змішайте лимонний сік, оливкову олію, часник і вино. Натріть рибу приготованою сумішшю і викладіть у форму для запікання. Присмачте дрібкою солі та меленого чорного перцю.
Фото Café delites
- Запікайте рибу в духовці 10 – 12 хвилин.
- Приготуйте соус. Розтопіть у сотейнику вершкове масло, додайте часник і потримайте на плиті до появи аромату (30 секунд).
- Влийте вино й проваріть суміш 2 – 3 хвилини. Додайте вершки й варіть, доки соус злегка не загусне.
Фото Café delites
- Зніміть соус із вогню, додайте лимонний сік, шматочки лимона й подрібнену петрушку.
- Залийте соусом приготований лосось, залиште на кілька хвилин, щоб сік риби та соус об'єдналися.
Фото Café delites
Смачного!