Страва виходить поживна. Проте вона анітрохи не зашкодить вашій фігурі!!

Читайте також Желатин не знадобиться: готуємо домашній холодець правильно

Рецепт запеченого лосося

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 4


Фото Café delites

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 220 градусів. Форму для запікання злегка змастіть олією.
  1. Обсушіть шматочки лосося паперовим рушником, щоб позбутися зайвої вологи.
  1. Змішайте лимонний сік, оливкову олію, часник і вино. Натріть рибу приготованою сумішшю і викладіть у форму для запікання. Присмачте дрібкою солі та меленого чорного перцю.


Фото Café delites

  1. Запікайте рибу в духовці 10 – 12 хвилин.
  1. Приготуйте соус. Розтопіть у сотейнику вершкове масло, додайте часник і потримайте на плиті до появи аромату (30 секунд).
  1. Влийте вино й проваріть суміш 2 – 3 хвилини. Додайте вершки й варіть, доки соус злегка не загусне.


Фото Café delites

  1. Зніміть соус із вогню, додайте лимонний сік, шматочки лимона й подрібнену петрушку.
  1. Залийте соусом приготований лосось, залиште на кілька хвилин, щоб сік риби та соус об'єдналися.


Фото Café delites

Смачного!