Рецепт брюссельської капусти з часником
Брюссельська капуста з часником
- Ретельно помийте капусту та просушіть на паперовому рушнику. Заправте її спеціями та обсмажте на оливковій олії.
- Вичавіть часник через прес до капусти, перемішайте.
- Перекладіть капусту з часником у форму для випікання та відправте в духовку пектись на 40 хвилин при 180 градусах. Смачного!
Рецепт брюссельської капусти з шинкою
Брюссельська капуста з беконом
- Ретельно миємо капусту, розрізаємо її на половинки та обсмажуємо з нарізаною кубиками цибулею.
- Наливаємо в сковорідку вино та тушкуємо все на маленькому вогні близько 5 хвилин.
- Пармезан натріть на тертці, додайте до страви, всипте панірувальних сухарів та нарізаний смужками бекон. Додайте спецій та тушкуйте 5-7 хвилин. Ще раз ретельно перемішайте, накрийте страву кришкою та протушкуйте ще кілька хвилин. Страва готова – смачного!
Рецепт пюре з брюссельської капусти – дієтична страва
Рецепт дієтичного пюре з брюссельської капусти
- Відваріть помиту капусту до готовності у підсоленій воді.
- Перетріть її через сито в пюре або подрібніть блендером.
- Влийте в пюре оливкову олію та перемішайте. Смачного!