Рецепт брюссельської капусти з часником

Брюссельська капуста з часником

  1. Ретельно помийте капусту та просушіть на паперовому рушнику. Заправте її спеціями та обсмажте на оливковій олії.
  2. Вичавіть часник через прес до капусти, перемішайте.
  3. Перекладіть капусту з часником у форму для випікання та відправте в духовку пектись на 40 хвилин при 180 градусах. Смачного!

Рецепт брюссельської капусти з шинкою

Брюссельська капуста з беконом

  1. Ретельно миємо капусту, розрізаємо її на половинки та обсмажуємо з нарізаною кубиками цибулею.
  2. Наливаємо в сковорідку вино та тушкуємо все на маленькому вогні близько 5 хвилин.
  3. Пармезан натріть на тертці, додайте до страви, всипте панірувальних сухарів та нарізаний смужками бекон. Додайте спецій та тушкуйте 5-7 хвилин. Ще раз ретельно перемішайте, накрийте страву кришкою та протушкуйте ще кілька хвилин. Страва готова – смачного!

Рецепт пюре з брюссельської капусти – дієтична страва

Рецепт дієтичного пюре з брюссельської капусти

  1. Відваріть помиту капусту до готовності у підсоленій воді.
  2. Перетріть її через сито в пюре або подрібніть блендером.
  3. Влийте в пюре оливкову олію та перемішайте. Смачного!