Суп харчо за 15 хвилин: готуємо з Ектором
1 лютого 2023,
11:30
Читать новость на русском
Джерело:
Ектор Хіменес-БравоКоли обмаль часу, але обід ніхто не скасовував – скористайтеся цим варіантом ситного харчо.
Часу завжди так обмаль, згодні? Саме тому український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво пропонує спробувати рецепт знаменитого супу харчо, приготування якого займає всього 15 хвилин!
Читайте також Вибухове поєднання м'яса та овочів: рецепт особливого німецького рагу
Він виходить густим, ситним та надзвичайно смачним. Ідеальний варіант для обіду холодними зимовими днями.
Рецепт супу харчо
- Час: 15 хвилин
- Порції: 2
– 200 грамів курячого стегна;
– 3 грами зіри;
– 3 грами паприки;
– 3 зубчики часнику;
– сіль;
– чорний мелений перець;
– оливкова олія.
Для супу:
– 20 грамів цибулі;
– 5 зубчиків часнику;
– 150 грамів помідорів;
– 10 грамів чилі;
– рис;
– 500 мілілітрів води;
– 20 грамів томатної пасти;
– 100 грамів ткемалі;
– 20 грамів волоських горіхів.
Приготування:
- На розігрітій сковорідці обсмажуємо нарізане тонкими смужками куряче м'ясо. Додаємо спеції: зіру, паприку, сіль, перець та перемішуємо.
- Додаємо нарізану кубиками цибулю, часник, чилі та продовжуємо смажити.
- Нарізаємо томати кубиками – відправляємо до решти інгредієнтів і перемішуємо.
- Вливаємо воду, доводимо до кипіння та висипаємо рис. Присмачуємо томатною пастою, соусом ткемалі. Варимо до готовності рису.
- Долаємо дрібно нарізані волоські горіхи та посипаємо кінзою (за бажанням).
- Суп вийде густим, якщо ви любите рідкий – додайте більше води.
Смачного!