Суп харчо за 15 хвилин: готуємо з Ектором

1 лютого 2023, 11:30
Читать новость на русском

Коли обмаль часу, але обід ніхто не скасовував – скористайтеся цим варіантом ситного харчо.

Часу завжди так обмаль, згодні? Саме тому український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво пропонує спробувати рецепт знаменитого супу харчо, приготування якого займає всього 15 хвилин!

Читайте також Вибухове поєднання м'яса та овочів: рецепт особливого німецького рагу

Він виходить густим, ситним та надзвичайно смачним. Ідеальний варіант для обіду холодними зимовими днями.

Рецепт супу харчо

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 2
Інгредієнти: 
 – 200 грамів курячого стегна;
 – 3 грами зіри;
 – 3 грами паприки;
 – 3 зубчики часнику;
 – сіль;
 – чорний мелений перець;
 – оливкова олія.
Для супу:
 – 20 грамів цибулі;
 – 5 зубчиків часнику;
 – 150 грамів помідорів;
 – 10 грамів чилі;
 – рис;
 – 500 мілілітрів води;
 – 20 грамів томатної пасти;
 – 100 грамів ткемалі;
 – 20 грамів волоських горіхів.

Приготування:

  • На розігрітій сковорідці обсмажуємо нарізане тонкими смужками куряче м'ясо. Додаємо спеції: зіру, паприку, сіль, перець та перемішуємо.
  • Додаємо нарізану кубиками цибулю, часник, чилі та продовжуємо смажити.
  • Нарізаємо томати кубиками – відправляємо до решти інгредієнтів і перемішуємо.

  • Вливаємо воду, доводимо до кипіння та висипаємо рис. Присмачуємо томатною пастою, соусом ткемалі. Варимо до готовності рису.
  • Долаємо дрібно нарізані волоські горіхи та посипаємо кінзою (за бажанням). 
  • Суп вийде густим, якщо ви любите рідкий – додайте більше води.

Смачного!