Часу завжди так обмаль, згодні? Саме тому український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво пропонує спробувати рецепт знаменитого супу харчо, приготування якого займає всього 15 хвилин!

Читайте також Вибухове поєднання м'яса та овочів: рецепт особливого німецького рагу

Він виходить густим, ситним та надзвичайно смачним. Ідеальний варіант для обіду холодними зимовими днями.

Рецепт супу харчо

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 2

Приготування:

  • На розігрітій сковорідці обсмажуємо нарізане тонкими смужками куряче м'ясо. Додаємо спеції: зіру, паприку, сіль, перець та перемішуємо.
  • Додаємо нарізану кубиками цибулю, часник, чилі та продовжуємо смажити.
  • Нарізаємо томати кубиками – відправляємо до решти інгредієнтів і перемішуємо.
  • Вливаємо воду, доводимо до кипіння та висипаємо рис. Присмачуємо томатною пастою, соусом ткемалі. Варимо до готовності рису.
  • Долаємо дрібно нарізані волоські горіхи та посипаємо кінзою (за бажанням).
  • Суп вийде густим, якщо ви любите рідкий – додайте більше води.

Смачного!