Суп-пюре з броколі та цвітної капусти: домашні рецепти

8 січня 2021, 12:55
Читать новость на русском

Після свят непогано розвантажити свій організм. Ідеальний варінт – суп-пюре з брокколі та цвітної капусти.

Броколі та цвітна капуста містять безліч корисних властивостей та вітамінів. Ароматний смачний суп із броколі зміцнить ваш імунітет, що особливо важливо в холодну пору року. SmachnoNews зібрав для вас чудову підбірку рецептів. Вони надзвичайно смачні та легкі у приготуванні – гайда готувати разом!

Читайте також Колумбійський суп Ахіако з курочкою та авокадо: смачний рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

Суп-пюре з броколі та цвітної капусти

Суп-пюре з броколі та цвітної капусти

Інгредієнти:
– 400 г броколі;
– 350 г цвітної капусти;
– 2 цибулі;
– 100 мл молока;
– 2 ст. л оливкової олії.
  1. Помийте капусту та броколі, відваріть у киплячій підсоленій воді 10 хвилин до готовності.
  2. Почистіть цибулю, наріжте півкільцями.
  3. Відварені овочі подрібніть у блендері з цибулею.
  4. У каструлю з бульйоном викладіть подрібнені овочі, додайте молоко, сіль, перець, перемішайте, доведіть до кипіння протягом 5 хвилин, додайте 2 столові ложки оливкової олії. При подачі додайте сухарики.

Суп-пюре з броколі

Суп-пюре з броколі

Інгредієнти:
– 450 г броколі;
– 350 г цвітної капусти;
– 1-2 цибулі;
– 1 ч.л мускатного горіха;
– вершки 33%;
– 2 ст. л соняшникової олії.
– сіль, перець.
  1. Помийте броколі, цвітну капусту, наріжте на суцвіття. У каструлі з водою варіть на малому вогні протягом 5-7 хвилин.
  2. Почистіть цибулю, наріжте кільцями, обсмажте на пательні до золотої скоринки, додайте до капусти.
  3. Відварені овочі з цибулею подрібніть блендером до однорідної консистенції, додайте мускатний горіх, олії, сіль, перець вершки, ще раз збийте, доведідіть до кипіння декілька хвилин.
  4. Викладіть суп у тарілки, подавайте з сухариками або хлібом.

Суп-пюре з броколі та шпинатом

Суп-пюре з броколі та шпинатом

Інгредієнти:
– 350 г броколі;
– 350 г цвітної капусти;
– 150 г шпинату;
– 1 цибуля;
– 2 картоплі;
– вершки 33%;
– 2 ст. л оливкової олії;
– сіль, перець.
– петрушка.
  1. Помийте картоплю, почистіть від шкірки, варіть у каструлі з водою на середньому вогні.
  2. Почистіть цибулю, наріжте кільцями, обсмажте на пательні до золотої скоринки, додайте до картоплі.
  3. Помийте броколі, цвітну капусту, наріжте на суцвіття, додайте до картоплі, додайте помитий шпинат, варіть доки овочі стануть м'якими, додайте сіль, перець.
  4. Відварені овочі з цибулею подрібніть блендером до однорідної консистенції, додайте вершки, перемішайте, доведіть до кипіння декілька хвилин.
  5. Викладіть суп у тарілки. При подачі задекоруйте листям петрушки, додайте сухарики. Смачного!