Smachno News підготував для вас підбірку рецептів овочевих супів з сочевиці, імбиром та спеціями, які ви з легкістю приготуєте вдома. Як відомо, вживання варених супів корисно для травної системи, які забезпечують організм поживними речовинами, стимулюють травлення і очищення організму від шлаків, а також мають антибактеріальну та протизапальну дію.

Читайте також Суп-пюре з броколі та цвітної капусти: домашні рецепти

Суп з броколі

Суп з броколі

  1. Помийте, почистіть картоплю, наріжте кубиками, капусту розділіть на суцвіття.
  2. Почистіть цибулю, часник, обсмажте у глибокій каструлі на оливковій олії, додайте подрібнений або сушений базилік, долийте 500 мл води, додайте картоплю, капусту, сіль, перець, варіть до готовності.
  3. Викладіть на тарілку, задекоруйте листям петрушки.

Суп з морквою та імбиром

Суп з морквою та імбиром

  1. Моркву помийте, почистіть від шкірки, наріжте скибочками.
  2. Помийте, почистіть імбир, цибулю, часник, подрібніть ножем. У каструлі обсмажте на вершковому маслі до золотої скоринки, додайте 750 мл води. Далі – додайте моркву, доведіть до кипіння, варіть до готовності 15-25 хвилин. Овочі подрібніть блендером.
  3. Викладіть на тарілку, задекоруйте листям петрушки.

Суп з червоної сочевиці

Суп з червоної сочевиці

  1. Для приготування супу почистіть цибулю, часник, подрібніть ножем, обсмажте на пательні на вершковому маслі.
  2. Помийте перець, почистіть від кісточок, наріжте скибочками.
  3. Ретельно помийте сочевицю, викладіть у каструлю з водою, варіть на малому вогні, додайте сіль, перець, додайте обсмажену цибулю, болгарський перець, одну столову ложку куркуми, перемішайте, варіть до готовності. Зніміть з вогню, збийте суп блендером.
  4. Викладіть на тарілку, задекоруйте листям петрушки, подавайте з сухариками або хлібом. Смачного!