Мабуть, якщо провести опитування, виявиться, що споживають у своєму раціоні брюссельську капусту одиниці. Все через її специфічний смак, але ми забуваємо про користь цього продукту.

Читайте також Котлети з грибами чи фрикадельки з овочами: страви з курячого фаршу, які посмакують кожному

Її можна вживати буквально всім: вона дієтична, поживна, багата вітамінами та сприяє травленню. Спробуйте приготувати її разом із м'ясом та ми гарантуємо, що вам сподобається.

М'ясо з брюссельською капустою – рецепт

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  • М'ясо нарізаємо на шматки середнього розміру, викладаємо на розігріту сковорідку і обсмажуємо до зарум'янення.
  • Додаємо нарізану кубиком цибулю і за потреби олію. Продовжуємо обсмажувати і додаємо помиту брюссельську капусту. Заливаємо водою.
  • Додаємо спецій і готуємо доки не випариться вся рідина і капуста не стане м'якою.
  • Знімаємо страву з вогню і присипаємо (за бажанням) пармезаном.

Смачного!