Свинина з брюссельською капустою: рецепт для всієї родини

7 лютого 2023, 14:48
Читать новость на русском

Джерело:

Юлія Сімончук

Щоб ситно та смачно поїсти не обов'язково годинами стояти на кухні. Скористайтеся рецептом свинини з брюссельською капустою та відпочивайте у час, що залишився.

Мабуть, якщо провести опитування, виявиться, що споживають у своєму раціоні брюссельську капусту одиниці. Все через її специфічний смак, але ми забуваємо про користь цього продукту.

Читайте також Котлети з грибами чи фрикадельки з овочами: страви з курячого фаршу, які посмакують кожному

Її можна вживати буквально всім: вона дієтична, поживна, багата вітамінами та сприяє травленню. Спробуйте приготувати її разом із м'ясом та ми гарантуємо, що вам сподобається.

М'ясо з брюссельською капустою – рецепт

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 4
Інгредієнти:
 – 500 грамів м'яса (свинина);
 – 500 грамів брюссельської капусти;
 – 2 цибулини;
 – 1 склянка води;
 – 1 – 2 столові ложки олії;
 – пармезан;
 – сіль;
 – чорний мелений перець.

Приготування:

  • М'ясо нарізаємо на шматки середнього розміру, викладаємо на розігріту сковорідку і обсмажуємо до зарум'янення.
  • Додаємо нарізану кубиком цибулю і за потреби олію. Продовжуємо обсмажувати і додаємо помиту брюссельську капусту. Заливаємо водою.

  • Додаємо спецій і готуємо доки не випариться вся рідина і капуста не стане м'якою.
  • Знімаємо страву з вогню і присипаємо (за бажанням) пармезаном.

Смачного!