Щоб приготувати смачну вечерю не обов'язково годинами стояти на біля плити. Ми підготували для вас рецепт качиних ніжок зі сливами, на приготування яких вам потрібно всього 20 хвилин, а решту за вас зробить духовка.

Читайте також Чоловіки точно оцінять: страви, якими можна привітати коханого з Днем захисника

До речі, качине м'ясо ви з легкістю можете замінити на куряче, смак страви буде ще кращий!

Рецепт качиних ніжок зі сливами

  • Час: 2 години
  • Порції: 4


Запечені качині ніжки зі сливами / Фото Яни Станішевської

Приготування:

  1. Помийте сливи, розріжте навпіл та вийміть кісточки. Викладіть їх зрізом до верху та посипте цукром і натертим імбирем.
  1. На холодній сковорідці обсмажте качині ніжки шкірою до низу. Достатньо 8 хвилин на слабкому вогні.
  1. Переверніть качині ніжки та обсмажте їх ще 4 хвилини.
  1. На жирі, що залишився від качиних ніжок обсмажте дрібно нарізану цибулю, часник. Посоліть та поперчіть засмажку.
  1. На дно жаротривкої форми викладіть часник та цибулю, половину слив та качині ніжки. Між м'ясом викладіть решту слив та залийте імбирним пивом.


Запечені качині ніжки зі сливами / Фото Яни Станішевської

  1. Трішки посоліть м'ясо та відправте страву випікатися в духовку розігріту до 180 градусів на 1,5 години.
  1. Готові качині ніжки викладіть на тарілку, полийте соусом зі слив та подавайте до столу. Смачного!