Дуже рекомендуємо цей десерт шанувальникам домашніх смаколиків. Печеться він швидко й завжди виходить.
Читайте також Обід в офіс за 30 хвилин: французький сендвіч, яйця по-шотландськи, курячі стріпси з гарбузом
Рецепт м'ятного печива
- Час: 30 хвилин
- Порції: 8
М'ятне печиво / Фото Fat Killers
Приготування:
- Ретельно промийте м'яту під проточною водою, просушіть на паперовому рушнику.
- У чаші блендера подрібніть м'яту та цедру лимона.
- Додайте підсолоджувач, сир, масло та яйце й усе перемішайте.
М'ятне печиво / Фото Fat Killers
- Всипте борошно та розпушувач і замісіть тісто.
- Сформуйте з тіста кульки розміром із волоський горіх.
- Обкачайте їх у рисовому борошні й викладіть на деко.
- Трішки приплюсніть кожну печенюшку.
М'ятне печиво / Фото Fat Killers
- Відправте деко до духовки, розігрітої до 180 градусів, приблизно на 15 хвилин.
- Дайте готовому печиву охолонути й подавайте його до столу.
Смачного!