Дуже рекомендуємо цей десерт шанувальникам домашніх смаколиків. Печеться він швидко й завжди виходить.

Читайте також Обід в офіс за 30 хвилин: французький сендвіч, яйця по-шотландськи, курячі стріпси з гарбузом

Рецепт м'ятного печива

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 8


М'ятне печиво / Фото Fat Killers

Приготування:

  1. Ретельно промийте м'яту під проточною водою, просушіть на паперовому рушнику.
  1. У чаші блендера подрібніть м'яту та цедру лимона.
  1. Додайте підсолоджувач, сир, масло та яйце й усе перемішайте.


М'ятне печиво / Фото Fat Killers

  1. Всипте борошно та розпушувач і замісіть тісто.
  1. Сформуйте з тіста кульки розміром із волоський горіх.
  1. Обкачайте їх у рисовому борошні й викладіть на деко.
  1. Трішки приплюсніть кожну печенюшку.


М'ятне печиво / Фото Fat Killers

  1. Відправте деко до духовки, розігрітої до 180 градусів, приблизно на 15 хвилин.
  1. Дайте готовому печиву охолонути й подавайте його до столу.

Смачного!