11 жовтня,
19:10
Такого ви ще не куштували: дієтичне сирне печиво з м'ятою
Джерело:
інстаграм Fat KillersЯкщо у вас обмаль часу, а солоденького хочеться – приготуйте м'ятне печиво. Чудовий смак домашньої випічки, освіжливий аромат м'яти – і ні найменшої шкоди фігурі!
Дуже рекомендуємо цей десерт шанувальникам домашніх смаколиків. Печеться він швидко й завжди виходить.
Читайте також Обід в офіс за 30 хвилин: французький сендвіч, яйця по-шотландськи, курячі стріпси з гарбузом
Рецепт м'ятного печива
- Час: 30 хвилин
- Порції: 8
М'ятне печиво / Фото Fat Killers
– 50 г домашнього кисломолочного сиру;
– 100 г рисового борошна;
– 10 г розпушувача;
– 10 – 20 г м'яти;
– 25 г вершкового масла;
– 1 куряче яйце;
– 1 ст. л. лимонного соку;
– цедра ½ лимона;
– підсолоджувач.
Приготування:
- Ретельно промийте м'яту під проточною водою, просушіть на паперовому рушнику.
- У чаші блендера подрібніть м'яту та цедру лимона.
- Додайте підсолоджувач, сир, масло та яйце й усе перемішайте.
М'ятне печиво / Фото Fat Killers
- Всипте борошно та розпушувач і замісіть тісто.
- Сформуйте з тіста кульки розміром із волоський горіх.
- Обкачайте їх у рисовому борошні й викладіть на деко.
- Трішки приплюсніть кожну печенюшку.
М'ятне печиво / Фото Fat Killers
- Відправте деко до духовки, розігрітої до 180 градусів, приблизно на 15 хвилин.
- Дайте готовому печиву охолонути й подавайте його до столу.
Смачного!