Тануть у роті: баклажани в клярі з овочами
2 серпня 2022,
15:31
Читать новость на русском
Джерело:
інстаграм Cooking by YuliyaЦе, без перебільшення, найсмачніша страва з баклажанів, яку ми тільки куштували. Поєднання обсмажених у клярі кілець баклажанів з овочевою засмажкою підкорять вас з першого шматка.
Баклажани – овоч, з якого можна готувати не тільки улюблені рулети та ікру, а й смачну закуску у вигляді кружалець з овочами.
Читайте також Печінковий торт: бабусин рецепт з плавленим сирком
Така страва підійде як до м'ясного, так і рибного чи овочевого гарніру. Баклажани в клярі з овочами можна їсти, як самостійну страву. А якщо головний інгредієнт вам не до смаку, замініть його на кабачки.
Рецепт баклажанів в клярі з овочами
- Час: 30 хвилин
– баклажани;
– пшеничне борошно;
– кукурудзяне борошно;
– куряче яйце;
– томати;
– ріпчаста цибуля;
– сіль;
– чорний мелений перець.
Приготування:
- Розігрійте сковорідку з олією.
- Наріжте баклажани кружальцями, залийте підсоленою водою і залишіть на 15 хвилин. Злийте воду.
- Збийте яйце та вмокайте в нього баклажани. Далі запаніруйте їх в суміші кукурудзяного і пшеничного борошна.
- Обсмажте кружальця в клярі на середньому вогні з обох сторін.
- Наріжте цибулю та томати довільними кубиками.
- На окремій сковорідці обсмажте цибулю, томати. Присмачте все спеціями та перемішайте.
- Коли засмажка буде готовою, викладіть по 1 чайній ложці на кожне кружальце баклажана.
Смачного!