Володимир Троцький продовжує ділитися смачними рецептами й сьогодні пропонує приготувати смачний десерт татр татен з яблуками.
Читайте також Сирники з топленого молока за рецептом Володимира Ярославського
Тарт татен можна готувати з яблуками, грушею, сливами та навіть з персиками.
Рецепт тарт татену
- Розріжте яблука на чотири частини, видаліть шкірку та серцевину. Кожну зі шматочків яблука розріжте ще раз навпіл.
- В каструлю з товстим дном налийте води та висипте цукор. Доведіть карамель до янтарного кольору та додайте вершкове масло.
- Обережно перелийте карамель на дно форми для випікання та зверху викладіть шматочки яблук.
- Посипте все корицею на ваш смак.
- Розкачайте листкове тісто товщиною 5 міліметрів та накрийте ним яблука.
- Відправте десерт випікатися в розігріту до 190 градусів духовку на 25 – 30 хвилин.
- Готовий тарт вийміть з духовки та одразу переверніть на плоску тарілку, доки карамель не застигла.
- Подавати десерт до столу можна як гарячим, так і холодним. Смачного!