Шеф-кухар Ольга Мартиновська поділилася із читачами рецептом смачного тарту з яблуками.
Читайте також Оригінальний тарт з бергамотом за рецептом судді Мастер Шеф Ольги Мартиновської
Неймовірний смак нормандського тарту з яблуками закохає вас з першого шматочка.
Основу для тарту можна використати з попереднього рецепта тарту з бергамотом, адже Ольга Мартиновська готувала по рецептурі на дві порції.
Для основи тарту використовуйте круглу форму діаметром 24-26 сантиметрів.
Як приготувати нормандський тарт
- Розкачуємо основу для тарту товщиною близько 5 міліметрів.
- Викладаємо тісто у круглу роз'ємну форму.
- Розрізаємо яблука на 8 частинок, замочіть їх у лимонному соку, щоб вони не окислилися. Викладаємо яблука на тісто.
- Змішайте яйця, цукор, мигдалеву пудру, кальвадос та сметану – перемішайте до однорідності.
- Вилийте крем на яблука, посипте на ваш смак корицею.
- Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте тарт 40 хвилин. Смачного!