Тарталетки з червоною рибою та авокадо: святкові рецепти
28 грудня 2020,
15:15
Читать новость на русском
Надзвичайно смачні тарталетки з червоною рибою відмінно підійдуть до святкового столу.
SmachnoNews підготував три рецепти закусок – тарталетки з червоною рибою, авокадо та плавленим сиром. Такі закуски прикрасять святковий стіл і здивують гостей не тільки смаком, а й презентацією.
Читайте також Смачні страви з оселедцем: рецепти святкових закусок
Тарталетки з червоною рибою
Тарталетки з червоною рибою
Інгредієнти:– 150 г солоної червоної риби;
– 10-12 шт. тарталеток (з пісочного тіста);
– 180 г вершкового сиру 33%;
– 1-2 шт. огірків;
– 20 г петрушки.
- Ретельно помийте огірки, почистіть від шкірки, наріжте скибочками.
- Червону рибу наріжте соломкою.
- Готові тарталетки наповніть вершковим сиром, додайте скибочки огірків, викладіть рибу та задекоруйте листям петрушки. Викладіть на тарілку.
Тарталетки з червоною рибою з плавленим сиром
Тарталетки з плавленим сиром
Інгредієнти:– 150 г солоної червоної риби;
– 16 шт. тарталеток (з пісочного тіста);
– 150 г плавленого сирка;
– 1-2 шт. огірків;
– 2 яйця;
– 30 мл майонезу.
- Для приготування начинки відваріть яйця, почистіть, натріть на грубій тертці. У мисці змішайте з плавленим сирком, додайте майонез, ретельно перемішайте.
- Ретельно помийте огірки, почистіть від шкірки, наріжте скибочками.
- Червону рибу наріжте соломкою.
- Готові тарталетки наповніть начинкою, додайте скибочки огірків, викладіть рибу. Викладіть тарталетки на тарілку.
Тарталетки з червоною рибою та авокадо
Тарталетки з авокадо
Інгредієнти:– 200 г солоної червоної риби;
– 10-15 шт. тарталеток (з пісочного тіста);
– 150 г вершкового сиру 33%;
– 1 шт. авокадо;
– 1-2 шт. огірків;
– 1 ст. л лимонного соку;
– 50 г оливок;
– 20 г петрушки.
- Для приготування начинки ретельно помийте авокадо, почистіть від шкірки, видаліть кісточку, наріжте скибочками. У мисці авокадо змішайте з вершковим сиром, додайте одну ложку лимонного соку, ретельно перемішайте.
- Ретельно помийте огірки, почистіть від шкірки, наріжте скибочками.
- Червону рибу наріжте скибочками.
- Готові тарталетки наповніть начинкою із авокадо, додайте скибочки огірків, викладіть рибу, задекоруйте оливками та листям петрушки. Смачного!