Тарталетки можна подавати у будні та свята. Тістечка можна готувати з будь-яким кремом, додавати горішки, фрукти, ягоди. Вишуканий десерт сподобається всій вашій родині.

Читайте також Як приготувати тісто на бельгійські вафлі: рецепт для вафельниці

Тарталетки з шоколадним кремом

  1. Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
  2. У мисці змішайте борошно з сіллю, додайте какао, цукрову пудру, вершкове масло, яйце, воду, перемішайте. Замісіть тісто, залиште на 30 хвилин у холодильнику.
  3. Розкатайте тісто, сформуйте кружечки, викладіть у форми.
  4. Розігрійте духовку до температури 180 градусів, відправте випікатись протягом 15-20 хвилин до готовності.
  5. Для приготування шоколадного крему у миску викладіть подрібнений шоколад.
  6. У каструлі розігрійте вершки, додайте у шоколад, перемішайте, збийте міксером.
  7. Викладіть начинку у готові тарталетки. Залиште для охолодження та відправте у холодильник на одну годину.
  8. Викладіть тістечка на тарілку, задекоруйте кокосовою стружкою. Смачного!