Терін – різновид паштету, готується з м'ясного фаршу, риби, овочів з додаванням спецій та запікається у керамічній прямокутній формі. Готову страву нарізають скибочками та подають охолодженим. Ніжний соковитий паштет сподобається усім гостям.
Читайте також Курячий суп із грибами та локшиною: домашній рецепт
Терін з курячою печінкою
- Печінку ретельно помийте, просушіть, наріжте на скибочки, обсмажте на пательні. Залиште для охолодження.
- Свинину, яловичину ретельно помийте, приготуйте фарш. Наріжте скибочками, пропустіть через м'ясорубку, викладіть у миску, додайте яйце, вершки, коньяк, чебрець та печінку, перемішайте.
- Форму для паштету змастіть олією, викладіть шарами бекон, зверху викладіть фарш, бекон.
- Розігрійте духовку до температури 160 градусів, відправте запікатись протягом 50 хвилин.
- Дістаньте з духовки, залиште для охолодження, відправте у холодильник на 4 годин.
- Готовий терін наріжте на порції. Подавайте з корнішонами. Смачного!