Терін – різновид паштету, готується з м'ясного фаршу, риби, овочів з додаванням спецій та запікається у керамічній прямокутній формі. Готову страву нарізають скибочками та подають охолодженим. Ніжний соковитий паштет сподобається усім гостям.

Читайте також Курячий суп із грибами та локшиною: домашній рецепт

Терін з курячою печінкою

  1. Печінку ретельно помийте, просушіть, наріжте на скибочки, обсмажте на пательні. Залиште для охолодження.
  2. Свинину, яловичину ретельно помийте, приготуйте фарш. Наріжте скибочками, пропустіть через м'ясорубку, викладіть у миску, додайте яйце, вершки, коньяк, чебрець та печінку, перемішайте.
  3. Форму для паштету змастіть олією, викладіть шарами бекон, зверху викладіть фарш, бекон.
  4. Розігрійте духовку до температури 160 градусів, відправте запікатись протягом 50 хвилин.
  5. Дістаньте з духовки, залиште для охолодження, відправте у холодильник на 4 годин.
  6. Готовий терін наріжте на порції. Подавайте з корнішонами. Смачного!