Рецепт цих тістечок надзвичайно простий та швидкий у приготуванні. Для тіста вам потрібно 5 хвилин, для крему 4 хвилини, а решту за вас зробить духовка.
Читайте також Три легкі страви азійської кухні: локшина з курячими стегнами, неми та рис з крильцями
Рецепт тістечок з вершковим кремом
- Час: 15 хвилин
- Порції: 4
Тістечка з вершковим кремом / Фото Яни Станішевської
Приготування:
- Заздалегідь виріжте з пергаменту для випікання 9 квадратиків, в центрі кожного з них намалюйте коло олівцем.
- Для тіста збийте міксером яйця з цукром до пухкої маси.
- Додайте до яєчної маси борошно та перемішайте.
- Викладіть на пергамент по 1 столовій ложці тіста та розрівняйте.
- Випікайте коржики в розігрітій до 180 градусів духовці 9 хвилин.
- Для крему збийте жирні вершки з цукровою пудрою до стійких піків. Вкінці збивання додайте цедру лимона.
- З коржів зніміть пергамент та переверніть їх. В середину викладіть крем та кілька ягід. Підніміть краї коржа з обох сторін.
- За бажанням посипте тістечка цукровою пудрою. Смачного!
А ви знали? Цікаві факти про Новий рік: