Рецепт цих тістечок надзвичайно простий та швидкий у приготуванні. Для тіста вам потрібно 5 хвилин, для крему 4 хвилини, а решту за вас зробить духовка.

Читайте також Три легкі страви азійської кухні: локшина з курячими стегнами, неми та рис з крильцями

Рецепт тістечок з вершковим кремом

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 4


Тістечка з вершковим кремом / Фото Яни Станішевської

Приготування:

  1. Заздалегідь виріжте з пергаменту для випікання 9 квадратиків, в центрі кожного з них намалюйте коло олівцем.
  1. Для тіста збийте міксером яйця з цукром до пухкої маси.
  1. Додайте до яєчної маси борошно та перемішайте.
  1. Викладіть на пергамент по 1 столовій ложці тіста та розрівняйте.
  1. Випікайте коржики в розігрітій до 180 градусів духовці 9 хвилин.
  1. Для крему збийте жирні вершки з цукровою пудрою до стійких піків. Вкінці збивання додайте цедру лимона.
  1. З коржів зніміть пергамент та переверніть їх. В середину викладіть крем та кілька ягід. Підніміть краї коржа з обох сторін.
  1. За бажанням посипте тістечка цукровою пудрою. Смачного!

А ви знали? Цікаві факти про Новий рік: