Пиріжки вийдуть ніжними та повітряними. Для начинки підійде будь-яке варення.

Буде смачно Свекруха точно проситиме рецепт: готуємо ліниві хачапурі

Тісто "Водолаз"

  • Час: 1 година 10 хвилин
  • Порцій: 10

Приготування:

  1. Дріжджі розведіть в теплому молоці. Додайте розтоплене масло, цукор, яйця, олію, сіль та ванільний цукор. Ретельно перемішайте.
  2. Поступово додайте борошно і вимісіть тісто. Покладіть його в пакет, змащений всередині олією. Добре зав'яжіть, але так, щоб в пакеті було місце для сходження тіста.
  3. Покладіть пакет з тістом у воду кімнатної температури десь на годину. Коли пакет спливе, тісто буде готове.