Простий секрет ідеальних пиріжків: рецепт мегапухкого тіста "Водолаз"

3 березня 2024, 17:10
Читать новость на русском

Джерело:

yulia_smachno_tyt

Пухкі пиріжки – завжди добра ідея. Дізнайтеся секрет найпухкішого тіста – воно вам точно сподобається.

Пиріжки вийдуть ніжними та повітряними. Для начинки підійде будь-яке варення.

Буде смачно Свекруха точно проситиме рецепт: готуємо ліниві хачапурі

Тісто "Водолаз"

  • Час: 1 година 10 хвилин
  • Порцій: 10
Секрет вдалої страви – у добірних продуктах. Тож надавайте перевагу лиш надійним і перевіреним виробникам. Таким як ТМ "Водний Світ" – беззаперечному лідеру на українському ринку морепродуктів, який упродовж 22 років постачає високоякісну продукцію, що ще жодного разу не підводила споживачів.Інгредієнти:
– 250 мілілітрів молока;
– 50 грамів масла;
– 2 яйця;
– 100 грамів цукру;
– 20 грамів пресованих дріжджів;
– дрібка солі;
– 600 – 700 грамів борошна;
– 50 мілілітрів олії;
– 10 грамів ванільного цукру.

Приготування:

  1. Дріжджі розведіть в теплому молоці. Додайте розтоплене масло, цукор, яйця, олію, сіль та ванільний цукор. Ретельно перемішайте.
  2. Поступово додайте борошно і вимісіть тісто. Покладіть його в пакет, змащений всередині олією. Добре зав'яжіть, але так, щоб в пакеті було місце для сходження тіста.
  3. Покладіть пакет з тістом у воду кімнатної температури десь на годину. Коли пакет спливе, тісто буде готове.
Сподобався рецепт? Спробуйте ще приготувати смачну запіканку з макаронів – підійдуть навіть вчорашні.