Володимир Ярославський поділився рецептом заварних тістечок з томатами та сиром, які після випікання можна начиняти паштетом, ікрою та навіть сирними кремами.

Читайте також Володимир Ярославський розповів, як за 10 днів відкрив ресторан та про труднощі, які виникли

Томатні заварні тістечка можна їсти одразу з духовки, а можна подати на стіл як холодну закуску, адже вони не солодкі, а солоні.

Рецепт солоних заварних тістечок

  1. Томати перебийте до однорідної маси у блендері та перетріть через дрібне сито, щоб позбутися насіння.
  2. У томати додайте вершкове масло та майже доводимо до кипіння. Всипте дрібку солі, борошно та ретельно заваріть тісто 1 хвилину.
  3. Розігрійте духовку до 250 градусів, а тісто охолодіть.
  4. В теплу (не гарячу) масу введіть яйця, добре вимішайте масу. Суміш повинна ледь текти, коли ще тепленька.
  5. Перекладіть тісто в кондитерський мішок та відсадіть на деко вкрите пергаментом.
  6. Змажте водою тістечка та натріть зверху сиром.
  7. Відправте тістечка і духовку, закрийте дверцята та вимкніть духовку на 8 – 10 хвилин.
  8. Включіть духовку на 180 – 195 градусів та випікайте ще 15 – 17 хвилин.
  9. Тістечка готові. Смачного!