Томатний крем-суп – відмінний варіант для швидкого і поживного обіду чи вечері. До страви можна також обсмажити бекон, грінки або чипси з лаваша.

Читайте також Почніть ранок правильно: рецепт шакшуки від Ектора

Таку першу страву будуть залюбки їсти навіть діти, адже він надзвичайно смачний, а головне однорідний. Головне, обирайте для супу солодкі томати.

Рецепт томатного крем-супу

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 2

Приготування:

  • Розігрійте духовку до 200 градусів. Викладіть на підготоване деко заздалегідь очищені та нарізані довільними шматками овочі. Полийте їх оливковою олією, посоліть та поперчіть, посипте орегано. Запікайте їх в духовці протягом 40 хвилин. Щоб пришвидшити процес запікання – підкрутіть духовку до 220 градусів з обдувом (конвекцією). Так ви зекономите 10 хвилин.
  • Охолодіть овочі, зніміть з томатів та солодкого перцю шкірку. Перекладіть овочі в каструлю та влийте бульйон. Перебийте все ручним блендером до однорідної маси.️ Якщо залишились великі шматочки – можете пропустити суп через сито, і після збивання обов‘язково прокип‘ятити.
  • За бажанням підсоліть крем-суп, додайте ще чорного меленого перцю та трішки орегано.
  • ️Подавайте до столу з підсмаженим хлібом, беконом, сиром, по бажанню в суп можна додати вершки.

Смачного!