Найкращий подарунок до Дня матері – торт приготований власноруч. Такий сюрприз точно стане приємним, а ще надзвичайно смачним.

Читайте також Смачно та корисно: рецепт сочевиці з курячими гомілками по-європейськи

Всі рецепти солодких десертів без випікання і готуються буквально за 15 хвилин. Далі роботу за вас зробить холодильник, адже тортикам потрібно буде стабілізуватися.

Торт з печивом Орео

Час: 15 хвилин (2 години на охолодження)

Приготування:

  • Підготуйте круглу форму діаметром 17 сантиметрів, вкрийте борти ацетатною стрічкою.
  • Ретельно подрібніть сухарі в блендері в крихту.
  • Розтопіть вершкове масло та перемішайте з крихтою, якщо маса суха – додайте молоко. Викладіть масу в деко, та сформуйте корж.
  • В окремій посудині змішайте вершковий сир, арахісову пасту, цукрову пудру та вершки – збийте все в однорідну масу.


Торт з печивом Орео / Фото Бетті Крокер

  • Викладіть начинку на торт та розрівняйте.
  • Розтопіть шоколад та полийте ним готовий торт. Задекоруйте половинками печива "Орео". Відправте його в холодильник на кілька годин, щоб він загус.
  • Наріжте торт шматочками й подавайте до столу.

Смачного!

Молочний торт з вафлями

  • Час: 15 хвилин (2 години для охолодження)

Приготування:

  • Ретельно подрібніть блендером вафлі на однорідну масу. Викладіть все до круглої форми діаметром 18 сантиметрів. А щоб було легко вийняти торт – вкрийте борти ацетатною стрічкою.
  • У сотейнику змішайте молоко, крохмаль, 100 грамів цукрової пудри та яєчні жовтки. Ретельно все перемішайте вінчиком та доведіть до легкого кипіння на помірному вогні. Не забудьте постійно помішувати крем, щоб не було грудочок.
  • Викладіть готовий крем на корж та накрийте плівкою "в контакт". Охолодіть.
  • Окремо збийте вершки, 50 грамів цукрової пудри та крем-сир. Змастіть частиною крему торт, решту перекладіть у кондитерський мішок.
  • Посипте торт горішками та задекоруйте залишками крему.

Смачного!

Торт з апельсинами та желе

Час: 15 хвилин (2 години на застигання)

Приготування:

  • Ретельно подрібніть печиво на крихту. З'єднайте з розтопленим вершковим маслом.
  • У двох окремих склянках з'єднайте з желатином молоко та апельсиновий сік (100 мілілітрів). Залишіть маси набухнути.
  • У круглу форму діаметром 18 сантиметрів викладіть шар з печива та сформуйте корж.
  • Почистіть апельсини та карамелізуйте їх на сковорідці з вершковим маслом та цукровою пудрою.
  • В окремій глибокій посудині з'єднайте вершковий сир, 100 грамів цукрової пудри, вершки. Ретельно збийте масу міксером.
  • Розтопіть набухлий желатин із молоком і влийте до сирної маси. Ще раз ретельно перебийте міксером.
  • З'єднайте вершкову масу з апельсинами та перемішайте. Викладіть на корж та розрівняйте лопаткою.
  • У сотейнику розтопіть набухлий желатин з апельсиновим соком і влийте решту цитрусового напою. Вилийте на сирну масу й відправте в холодильник на 2 години.
  • Готовий торт вийміть з форми й подавайте до столу охолодженим.

Смачного!

Банановий торт з желе

  • Час: 15 хвилин (2 – 3 години на охолодження)

Приготування:

  • Поламайте печиво руками, перекладіть до чаші блендера й подрібніть на крихту.
  • Розтопіть вершкове масло й змішайте його з печивом.
  • Викладіть масу до круглої форми й сформуйте корж.
  • Розчиніть желатин у воді й залиште на кілька хвилин, щоб набух.
  • Банани перебийте з лимонним соком на пюре.
  • Малину також перетворіть на пюре й процідіть крізь дрібне сито, щоб очистити від кісточок.
  • У глибокій посудині збийте вершки із сиром та цукровою пудрою.


Банановий торт / Фото Адобсток

  • Розтопіть желатин і влийте його до сирної маси.
  • Розділіть масу на 2 частини: до однієї додайте бананове пюре, до іншої – малинове.
  • Викладіть маси на корж і трішки перемішайте.
  • Відправте торт до холодильника на 1 годину, щоб він стабілізувався.
  • Для приготування верхнього шару розчиніть желатин із водою й залиште, щоб набух.
  • У сотейнику з'єднайте воду, лимонний сік, цукор і варіть до розчинення цукру. Додайте до сиропу набухлий желатин, перемішайте й охолодіть.
  • Наріжте банан кружальцями й викладіть на торт.
  • Залийте все охолодженим сиропом і відправте торт до холодильника ще на 1 – 2 години.

Смачного!