Такий десерт буде дуже ніжним. Поєднання молочного та фруктового желе подобається багатьом.

Буде смачно Лише 2 інгредієнти: готуємо домашні льодяники, як у дитинстві

Торт "Калейдоскоп"

  • Час: 2 години + 3 години на стабілізацію
  • Порцій: 10

Приготування: ️

  1. Відокремте жовтки від білків. В жовтки додайте дрібку солі та перемішайте. До білків теж додайте дрібку солі та збийте міксером до утворення піни.
  2. Цукор з'єднайте з ванільним цукром і поступово всипте в білки, не припиняючи збивати. Збивайте на максимальній швидкості до стійких піків.
  3. Додайте розтерті жовтки. Швидкість міксера зменште до мінімальної.
  4. В олію додайте молоко і 2 – 3 столові ложки яєчної маси. Розмішайте і додайте до загальної маси. Збийте.
  5. Поступово додайте борошно і розпушувач, не припиняючи збивати. Перелийте в форму, застелену пергаментом. Кілька разів постукайте її об стіл.
  6. Випікайте при температурі 170 градусів приблизно 45 – 50 хвилин, після чого повністю охолодіть. Загорніть в харчову плівку і відправте в холодильник на кілька годин. ️
  7. Желе різних смаків та кольорів залийте водою – по 200 грамів на кожну порцію желе. Перемішайте до однорідності та залиште до повного застигання. ️Після цього наріжте на кубики та перемішайте все разом. ️
  8. Желатин залийте 125 грамами холодної води. Перемішайте і залиште, щоб набух. ️
  9. До сметани кімнатної температури додайте цукрову пудру і ванілін. Збийте міксером. ️
  10. Розтопіть в мікрохвильовці желатин короткими імпульсами, щоб не закипів. Вилийте до сметани та перемішайте.
  11. Желе додайте до сметани та перемішайте. ️
  12. Покладіть у форму бісквіт. Залийте сметанкову масу і поставте в холодильник до повного застигання.