Щоб зробити льодяники, потрібно всього 2 інгредієнти. Вони вийдуть натуральними та смачними.
Буде смачно Вони перенесуть вас у дитинство: перевірений рецепт рогаликів з повидлом
Домашні цукерки
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 10
Приготування:
- Змастіть олією форми для льодяників. Це можуть бути силіконові формочки для льоду чи цукерок, звичайний пергаментний папір тощо.
- У каструлю з товстим дном всипте цукор, влийте воду і за бажанням додайте лимонний сік. Увімкніть повільний вогонь і доведіть суміш до кипіння. Варіть карамель на мінімальному вогні приблизно 7 – 10 хвилин, постійно помішуючи.
- Готовність перевірте в мисці з холодною водою – капніть туди трохи карамелі. Якщо крапля швидко застигла, то основа готова.
- У готову суміш за бажанням додайте харчові барвники або натуральні соки.
- Розлийте сироп по змазаних олією формах і застроміть шпажки. Залиште в холодному місці на 15 хвилин для застигання.