Торт-морозиво OREO за рецептом судді Мастер Шеф – Ектора Хіменеса-Браво
14 травня 2021,
13:47
Читать новость на русском
Джерело:
інстаграм Ектора Хіменеса-БравоТорт OREO готується без випікання, а на смак наче морозиво. Ектор Хіменес-Браво запевняє вас, що такої смакоти ви ще не куштували!
Незмінний суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився з читачами рецептом смачного торта OREO, який ви з легкістю можете приготувати вдома.
Читайте також Сирні пончики з вишневою начинкою за рецептом Лізи Глінської
Ектор Хіменес-Браво переконаний, що торт-морозиво OREO прийде вам до смаку, а діти від нього просто шаленітимуть. Для приготування смаколика вам потрібно всього 5 інгредієнтів.
Рецепт торта OREO без випікання
Інгредієнти:– 54 шт. подрібненого печива OREO;
– 10 ст. л розтопленого вершкового масла;
– 1 л жирних вершків 30 – 33%;
– 2 ст. л екстракту ванілі;
– 1 банка згущеного молока.
- Ретельно змішайте крихту печива OREO з вершковим маслом та розділіть суміш на дві половини.
- У круглу форму для випікання викладіть шар пергаменту, далі втрамбуйте одну половину суміші з печива та відправте в морозилку.
- Зробіть те саме й з іншою половиною крихти. У вас має вийти два заморожених коржі.
- Для приготування шару морозива збийте вершки, додайте згущене молоко та екстракт ванілі. Перемішайте начинку та збийте до стійких піків.
- Зробіть "бутерброд": на заморожену скоринку з печива OREO викладіть начинку, накрийте другим коржиком.
- Відправте сформований торт в морозилку на ніч. Подавайте торт до столу охолодженим. Смачного!