Цей торт смакує наче морозиво, а білої начинки всередині набагато більше ніж в улюбленому печиві Орео.

  1. Підготуємо форму для випікання шоколадного бісквіта: змастіть деко олією та притрусіть какао. Духовку розігрійте до 180 градусів.
  2. У глибокій мисці або в чаші кухонного комбайна з'єднайте ретельно просіяне борошно з какао, цукор, соду, сіль, ванільний цукор та перемішайте.
  3. Додайте до сухих інгредієнтів яйце кімнатної температури, молоко та вершкове масло – вимішайте тісто до однорідної консистенції. Додайте оцту та збивайте ще 2-3 хвилини.
  4. Вилийте тісто в кругле деко діаметром не більше 18 см. Випікайте бісквіт для торта 40-50 хвилин до готовності.
  5. Охолодіть корж при кімнатній температурі, далі загорніть у харчову плівку й відправте в холодильник на 6-8 годин.
  6. Готовий корж розріжте на дві частини, щоб ми могли надалі скласти з нього низ і верх торта.

Як приготувати сирну начинку для торта Орео

  1. Таку ж форму, як для випікання бісквіту (18 см) змащуємо вершковим маслом, дно встеляємо пергаментом для випікання.
  2. Ретельно розітріть сир з цукром, влийте вершків та додайте яйце – ще раз ретельно вимішайте в однорідну масу.
  3. Начинку вилийте в форму для випікання, а печиво Орео хаотично вставте в середину сирної маси.
  4. Випікайте начинку при 110 градусах протягом години. Щоб верх сирного шару не потріскав, поставте в духовку додаткове деко з водою.
  5. Випечену сирну масу залишіть охолоджуватись в духовці, а потім перекладіть в холодильник на 6-8 годин.

Торт Орео в розрізі

Як приготувати крем для торта

  1. Ретельно подрібніть шоколадне печиво до крихти у блендері.
  2. Для кращого збивання крему помістіть вінчик від кухонної машини, або міксера та чашу, у якій ви будете збивати крем в морозилку на 5 хвилин.
  3. Змішайте сир, вершки та цукрову пудру та збивайте протягом 5 хвилин збільшуючи оберти міксера або кухонного комбайна.
  4. Змішайте сирну масу з крихтою печива та ще раз збийте близько 30-60 секунд.

Щоб правильно зібрати торт, викладіть на презентаційну тарілку шоколадний бісквіт, зверху змастіть половиною крему, далі викладіть запечений сирний шар, знову змажте кремом та накрийте шоколадним коржем.

Щоб торт Орео виглядав більш красиво, приготуйте шоколадний ганаш або покрийте його залишками крему. Смачного!