Торт з полуницею – легкий десерт, який ви можете приготувати в домашніх умовах. Ніжний бісквіт з сирним кремом зі сметаною чудово доповнює вишуканий смак.

Читайте також 10 порад, як прищепити дитині любов до здорової їжі

Для прикрашання солодкого десерту використовуйте будь-які улюблені, сезонні ягоди фрукти.

Рецепт полуничного торта

  • Час: 55 хвилин
  • Порції: 4 – 8
  • Калорійність на 100 грамів: 243 ккал
  1. Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
  2. У мисці збийте міксером яйця з цукром, додайте сіль, борошно, розпушувач перемішайте до однорідної консистенції.
  3. Форму для випікання змастіть олією, влийте тісто.
  4. Розігрійте духовку до температури 180 градусів, відправте запікатись протягом 20 хвилин до готовності.
  5. Полуницю помийте, почистіть, наріжте скибочками.

Полуниця/ Фото Unsplash

  1. Домашній сир пропустіть через сито, додайте сметану, збийте міксером протягом 10 хвилин.
  2. Далі – додайте цукор, ванільний цукор, перемішайте до однорідної консистенції. Залиште у холодильнику на 1 – 2 години.
  3. Готовий бісквіт викладіть з духовки, залиште для охолодження.

Процес збирання торта/ Фото Pexels

  1. Розріжте бісквіт навпіл, змастіть кремом, викладіть скибочки полуниці, зверху – бісквітний корж, змастіть торт кремом, задекоруйте полуницею. Залиште у холодильнику на 15 – 20 хвилин.
  2. Готовий торт наріжте на порції. Подавайте до чаю або кави. Смачного!