• Новини кулінарії
  • Смачні рецепти
  • Здорове харчування
  • Кулінарний гід
  • Більше
  • укр
  • рус
  • Новини
  • Економіка
  • Showbiz
  • Здоров'я
  • Спорт
  • Техно
  • Освіта
  • Travel
  • Фінанси
  • Life
  • Київ
    • Здоров'я
    • Спорт
    • Техно
    • Освіта
    • Travel
    • Фінанси
    • Life
    • Київ
    • Львів
    • Дім
    • Ідеї
    • Інвестиції
    • Інновації
    • Men
    • Нерухомість
    • Збірна
    • Актив
    • Корисно
    • Розваги
    • Games
    • Дизайн
    • Покер
    • Auto
    • Сім'я
    • Агро
    • Likar
    • Новини здоров'я
    • Радіо
    • Краса
    • Кіно
    • Lifestyle
    • Fashion
    • Традиції
  • Новини кулінарії
  • Смачні рецепти
  • Здорове харчування
  • Кулінарний гід

Рецепт дня: ніжний торт Зебра

2 грудня 2020 , 13:40 - Читать новость на русском
Рецепт торта Зебра в домашніх умовах
Рецепт торта Зебра / 1000.menu

Торт "Зебра" чудово підійде для святкового столу, дитячого свята або просто чашечки ароматної кави.

Торт "Зебра" надзвичайно смачний, його обожнюють діти, адже кольоровий малюнок виглядає просто фантастично.

Щоб приготувати торт "Зебра" вдома нам потрібні прості продукти, котрі є на кухні кожної господині.

Інгредієнти для бісквіта:
– 100 г яєчних жовтків;
– 30 г цукру;
– дрібка солі;
– 80 мл олії;
– 80 мл молока;
– 100 грамів борошна.
Інгредієнти для шоколадного бісквіта:
– 10 г борошна;
– 20 г какао;
– 240 г яєчного білка;
– 120 г цукру;
– 20 г кукурудзяного крохмалю.
  1. Ретельно розітріть жовтки з цукром за допомогою вінчика, влийте олію та молоко кімнатної температури. Додайте 100 грамів борошна та перемішайте тісто.
  2. Розділіть бісквітне тісто на дві половини, одну всипте 10 грамів борошна, а в другу додайте какао. Вимішайте окремо дві частини тіста.
  3. Ретельно збийте білок з дрібкою солі до піни, невеликими порціями додавайте цукор та продовжуйте збивати до стійкої піни.
  4. Додайте до білкової маси крохмаль та делікатно вимішуйте масу. Розділіть білкову масу на дві рівні частини й вводимо у два готових тіста (шоколадне і біле). Обережно вимішуємо до однорідної маси.
  5. Підготуйте круглу форму для випікання торта, застеліть її дно пергаментом та почергово виливайте біле та шоколадне тісто в центр форми, щоб у вас вийшов малюнок "зебра".
  6. Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте торт 30-35 хвилин. Смачного!
Автор: Богданна Рибак
Десерти Новини Смачно Рецепт дня

показати всі приховати

Джерело: SmachnoNews

Поділитися новиною

    Вибір редакції
    • Смачний рецепт паштету з копченої скумбрії від Лізи Глінської
      Смачний рецепт паштету з копченої скумбрії від Лізи Глінської
      27 січня , 09:39
    • Рецепт котлети для бургера від шеф-кухаря Володимира Ярославського
      Рецепт котлети для бургера від шеф-кухаря Володимира Ярославського
      25 січня , 13:48
    • Як приготувати тонкий лаваш: рецепт тіста на сковорідці
      Як приготувати тонкий лаваш: рецепт тіста на сковорідці
      26 січня , 10:02
      Цікаво
    • Куряче філе – основа здорового харчування: користь та переваги
      Куряче філе – основа здорового харчування: користь та переваги
      22 січ , 17:18
    • Вся правда про домашню та магазинну курятину: розвінчуємо міфи
      Вся правда про домашню та магазинну курятину: розвінчуємо міфи
      29 груд 2020 , 16:33
    • Смачний рецепт паштету з копченої скумбрії від Лізи Глінської
      Смачний рецепт паштету з копченої скумбрії від Лізи Глінської
      27 січ , 09:39
    • Як приготувати лимонний кекс: домашній рецепт
      Як приготувати лимонний кекс: домашній рецепт
      26 січ , 21:35
     
    Новини
    • 09:39
      Смачний рецепт паштету з копченої скумбрії від Лізи Глінської
      09:39
    • 26 січня
    • 21:35
      Як приготувати лимонний кекс: домашній рецепт
      21:35
    • 20:11
      Як приготувати італійські фрикадельки: простий рецепт від Марко Черветті
      20:11
    • 19:21
      Сосиски в тісті з сиром: оригінальний рецепт від Лізи Глінської
      19:21
    • 17:39
      Як зварити макарони, щоб вони були смачні: поради шеф-кухаря Джеймса Мартіна
      17:39
    • 16:09
      Перевірений рецепт тіста на пончики від шеф-кухаря Володимира Ярославського
      16:09
    • 14:35
      Паелья з куркою: простий рецепт від Євгена Клопотенка
      14:35
    попередні новини
    Більше новин
    E-mail редакції news24@24tv.com.ua
    • instagram
    • facebook
    • twitter
    • rss
    • telegram
    • Новини
    • Економіка
    • Showbiz
    • Здоров'я
    • Спорт
    • Техно
    • Освіта
    • Travel
    • Фінанси
    • Life
    • Київ
    • Львів
    • Дім
    • Ідеї
    • Інвестиції
    • Інновації
    • Men
    • Нерухомість
    • Збірна
    • Актив
    • Корисно
    • Розваги
    • Games
    • Дизайн
    • Покер
    • Auto
    • Сім'я
    • Агро
    • Likar
    • Новини здоров'я
    • Радіо
    • Краса
    • Кіно
    • Lifestyle
    • Fashion
    • Традиції
    news24@24tv.com.ua
    • Редакція сайту
    • Загальна інформація
    • Телеведучі
    • Відеоблогери 24
    • Технічна інформація
    • Архів
    • Правила користування сайтом
    • Політика конфіденційності
    • Рекламодавцям
    • Вакансії
    • Контакти
    • Структура власності
    Інтернет-виданням дозволяється безкоштовно використовувати цитати (короткі уривки) в обсязі не більше 25 % від обсягу статті (інформації),
    розміщеної на сайтах Компанії, за умови відкритого гіперпосилання та згадки першоджерела не нижче першого абзацу. Для друкованих
    видань передрук матеріалів Компанії дозволяється на платній основі та лише за письмової згоди редактора. Для мобільних додатків та SmartTV
    використання матеріалів дозволяється на платній основі та лише за письмової згоди Компанії.
    Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
    Усі права захищені. © 2005—2020, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
    Made by
    Залиште відгук