Торт "Зебра" надзвичайно смачний, його обожнюють діти, адже кольоровий малюнок виглядає просто фантастично.
Щоб приготувати торт "Зебра" вдома нам потрібні прості продукти, котрі є на кухні кожної господині.
- Ретельно розітріть жовтки з цукром за допомогою вінчика, влийте олію та молоко кімнатної температури. Додайте 100 грамів борошна та перемішайте тісто.
- Розділіть бісквітне тісто на дві половини, одну всипте 10 грамів борошна, а в другу додайте какао. Вимішайте окремо дві частини тіста.
- Ретельно збийте білок з дрібкою солі до піни, невеликими порціями додавайте цукор та продовжуйте збивати до стійкої піни.
- Додайте до білкової маси крохмаль та делікатно вимішуйте масу. Розділіть білкову масу на дві рівні частини й вводимо у два готових тіста (шоколадне і біле). Обережно вимішуємо до однорідної маси.
- Підготуйте круглу форму для випікання торта, застеліть її дно пергаментом та почергово виливайте біле та шоколадне тісто в центр форми, щоб у вас вийшов малюнок "зебра".
- Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте торт 30-35 хвилин. Смачного!