Швидко і доступно: три рецепти курячих гомілок на щодень
Якщо ви не знаєте, що приготувати на обід чи вечерю, пропонуємо віддати перевагу курячим гомілкам. Їх поєднання із запеченими овочами чи рисом не залишить вас байдужими. Ще один суттєвий бонус: на кухні ви потратите всього 30 хвилин!
Гомілки – універсальний і доступний продукт, який є основою для безлічі страв. Як і вся курятина, вони не мають вираженого смаку, а тому завдяки підібраним спеціям кожного разу можуть смакувати по-новому.
До теми Економимо світло: 3 готові ідеї для смачних страв нашвидкуруч
Тож спробуйте урізноманітнити свій раціон. А щоб процес підготовки м’яса до смаження чи запікання зайняв лічені хвилини, рекомендуємо вже замариновану курятину від ТМ "Наша Ряба Апетитна". Зокрема, гомілки "Делі", що мають насичений смак індійської кухні завдяки суміші спецій карі. Вам залишається лише розкрити упаковку та відправити м’ясо на сковорідку чи в духовку.
Такі гомілки чудово поєднуються з сезонними овочами чи розсипчастим рисом. У добірці рецептів розповідаємо, як їх приготувати.
Курячі гомілки з рисом
- Час: 20 хвилин
- Порції: 4
– упаковка курячих гомілок “Делі” від ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– 400 – 500 грамів відвареного рису;
– гілочки розмарину;
– олія для смаження.
Приготування:
- Розігрійте сковорідку на середньому вогні. Влийте туди олію та додайте гілочки розмарину, щоб вона стала ароматною.
- Обсмажте на олії курячі гомілки по 10 хвилин з кожного боку.
- Відварений рис викладіть на порційні тарілки. Подавайте його з готовими курячими гомілками та гілочками розмарину.
Смачного!
Курячі гомілки в духовці з овочами
- Час: 30 хвилин
- Порції: 4
– упаковка курячих гомілок "Делі" від ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– 500 грамів м’якоті гарбуза;
– 2 жовті або червоні перці;
– корінь селери або 2 – 3 картоплини;
– ріпчаста цибуля;
– олія.
Приготування:
- Розігрійте духовку до 180 градусів. Вкрийте деко пергаментом та викладіть на нього курячі гомілки. Відправте м’ясо в духовку на 10 хвилин.
- Наріжте очищений корінь селери (або очищену картоплю) середніми шматочками, перець, гарбуз та цибулю – четвертинками.
- Збризніть овочі олією та відправте до м’яса. Готуйте всі інгредієнти ще 20 хвилин.
- Подавайте курячі гомілки з овочами гарячими.
Смачного!
Курячі гомілки з печеною картоплею
- Час: 30 хвилин
- Порції: 4
– упаковка курячих гомілок "Делі" від ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– 500 грамів картоплі;
– гілочки чебрецю;
– олія.
Приготування:
- Розігрійте духовку до 180 градусів в режимі "Конвекція".
- Наріжте очищену картоплю довільними шматочками. Збризніть олією та посоліть.
- Викладіть на деко або жаротривку форму овочі та курячі гомілки. Присмачте гілочками чебрецю та відправте випікатися в духовку на 30 хвилин.
- Готову страву подавайте з улюбленим соусом.
Смачного!