Зазвичай глінтвейн готують під час зимових свят або у прохолодну погоду. Втім, посмакувати вино після робочого тижня ніколи не буде зайвим.
Не пропустіть Як організувати ідеальний пікнік: рецепти з курятини на будь-який смак
Особливо доречним цей напій буде у веселій компанії, адже ніщо так гарно не доповнює насолоду напоєм, як спілкування з найближчими людьми.
Рецепт глінтвейну з джином
Час: 20 хвилин
Порцій: 6
Приготування:
- У каструлі з'єднуємо вино, апельсин, лавровий лист, цукор та спеції.
- Підігріваємо на повільному вогні до повного розчинення цукру.
- Спробуйте напій на смак: якщо хочете, аби він був ще солодшим, додайте трішки цукру.
- Знімаємо вогню, додаємо джин та добре перемішуємо.
- Розливаємо напій по келихах та подаємо до столу.