Смачний солодкий десерт з білого шоколаду та кокосовою стружкою сподобається всім не тільки смаком, а й презентацією. Зберігати цукерки можна не більше трьох, а у холодильнику – до п'яти днів.

Читайте також Низькокалорійне кукурудзяне печиво: рецепт, який можна на дієті

Рецепт цукерок

Порції: 25-30 шт.

  1. Білий шоколад подрібніть ножем, викладіть у миску.
  2. У каструлі розігрійте вершки з маслом до температури 80 градусів до розтанення, додайте 150 грамів кокосової стружки, вилийте у шоколад, перемішайте до однорідної консистенції.
  3. Загорніть харчовою плівкою, залиште у холодильнику протягом 1-1,5 години.
  4. З тіста сформуйте кульки, обваляйте у кокосовій стружці.
  5. Викладіть на тарілку. Смачного!