Смачний солодкий десерт з білого шоколаду та кокосовою стружкою сподобається всім не тільки смаком, а й презентацією. Зберігати цукерки можна не більше трьох, а у холодильнику – до п'яти днів.
Читайте також Низькокалорійне кукурудзяне печиво: рецепт, який можна на дієті
Рецепт цукерок
Порції: 25-30 шт.
- Білий шоколад подрібніть ножем, викладіть у миску.
- У каструлі розігрійте вершки з маслом до температури 80 градусів до розтанення, додайте 150 грамів кокосової стружки, вилийте у шоколад, перемішайте до однорідної консистенції.
- Загорніть харчовою плівкою, залиште у холодильнику протягом 1-1,5 години.
- З тіста сформуйте кульки, обваляйте у кокосовій стружці.
- Викладіть на тарілку. Смачного!