3 лютого,
11:53
Цибулевий суп з квасолею – готуємо з Ектором
Джерело:
Ектор Хіменес-БравоОвочеві супи – завжди смачні, ситні та поживні. А цибулевий суп ще й доступний та нереально ароматний.
Якщо цибулевий суп навіває негативні спогади та асоціюється з не надто приємним смаком? Спробуйте цей рецепт і ви здивуєтесь, якою смачною та неповторною може бути ця страва.
Читайте також Ідеальні до кіно: готуємо курячі стріпси за 20 хвилин
Український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво поділився з читачами рецептом смачного цибулевого супу, у який вирішив додати ще й квасолю.
Рецепт цибулевого супу з квасолею
- Час: 60 хвилин
- Порції: 2 – 4
– 500 грамів цибулі;
– 10 грамів чебрецю;
– 10 грамів часнику;
– 100 грамів вершкового масла;
– 200 грамів білого вина;
– 500 грамів курячого бульйону;
– 100 грамів білої квасолі;
– 3 – 4 скибки багета;
– 100 грамів сиру гауда.
Приготування:
- Нарізаємо очищену цибулю пір'ям та відправляємо у розігріту каструлю з вершковим маслом. Присмачуємо чебрецем та тушкуємо з білим вином.
- Додаємо подрібнений часник та тушкуємо далі.
- Поєднуємо з бульйоном, додаємо квасолю та варимо до готовності.
- Перекладаємо готовий суп у жаротривкий посуд, викладаємо багет та посипаємо сиром.
- Відправляємо в духовку на 200 градусів 10 – 15 хвилин, щоб сир розтопився.
- Подаємо цибулевий суп з квасолею до столу гарячим.
Смачного!