Цибулевий суп з квасолею – готуємо з Ектором

3 лютого 2023, 11:53
Читать новость на русском

Овочеві супи – завжди смачні, ситні та поживні. А цибулевий суп ще й доступний та нереально ароматний.

Якщо цибулевий суп навіває негативні спогади та асоціюється з не надто приємним смаком? Спробуйте цей рецепт і ви здивуєтесь, якою смачною та неповторною може бути ця страва.

Читайте також Ідеальні до кіно: готуємо курячі стріпси за 20 хвилин

Український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво поділився з читачами рецептом смачного цибулевого супу, у який вирішив додати ще й квасолю.

Рецепт цибулевого супу з квасолею

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 2 – 4
Інгредієнти:
 – 500 грамів цибулі;
 – 10 грамів чебрецю;
 – 10 грамів часнику;
 – 100 грамів вершкового масла;
 – 200 грамів білого вина;
 – 500 грамів курячого бульйону;
 – 100 грамів білої квасолі;
 – 3 – 4 скибки багета;
 – 100 грамів сиру гауда.

Приготування:

  • Нарізаємо очищену цибулю пір'ям та відправляємо у розігріту каструлю з вершковим маслом. Присмачуємо чебрецем та тушкуємо з білим вином.
  • Додаємо подрібнений часник та тушкуємо далі.
  • Поєднуємо з бульйоном, додаємо квасолю та варимо до готовності.
  • Перекладаємо готовий суп у жаротривкий посуд, викладаємо багет та посипаємо сиром.
  • Відправляємо в духовку на 200 градусів 10 – 15 хвилин, щоб сир розтопився.
  • Подаємо цибулевий суп з квасолею до столу гарячим.

Смачного!