Ця страва поєднує в собі легкість, швидкість та користь, адже при запіканні не використовується олія. Проте таку цвітну капусту можна зробити й на пательні.
Обов'язково спробуйте Готуємо смачні та соковиті курячі котлети: 3 рецепти, які вразять усю родину
Рецепт смачної цвітної капусти в клярі
- Час: 35 хвилин
- Порцій: 2
Цвітна капуста за цим рецептом сподобається багатьом / Фото Unsplash
Приготування:
- 500 грамів цвітної капусти ретельно помийте, висушіть та розділіть на суцвіття. Відваріть їх у киплячій воді 5 – 10 хвилин – час залежить від розміру суцвіть.
- Увімкніть духовку розігріватися до 180 градусів. Підготуйте інгредієнти для кляру. Збийте та посоліть 2 яйця. У 2 окремі миски викладіть 4 столові ложки сухарів та 2 столові ложки борошна.
- Відварену та охолоджену капусту запаніруйте спершу в борошні, потім в яйці, а потів в сухарях.
- Викладіть запаніровані суцвіття на застелене пергаментом деко або у форму та запікайте 20 хвилин при 180 градусах.