8 грудня,
14:42
Особлива цвітна капуста: рецепт до Різдвяного посту
Джерело:
інстаграм Ектора Хіменеса-БравоЩоб ситно та смачно поїсти, навіть підчас Різдвяного посту, пропонуємо скористатися рецептом з цвітної капусти.
Цвітна капуста — справжня скарбниця мікроелементів, вітамінів та мінералів, яку варто додати у раціон. Український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво підготував особливий рецепт від якого перехоплює подих.
Читайте також Як швидко приготувати апетитну курочку: 3 рецепти на сковорідці та у духовці
Важливо, що перед приготуванням ви попередньо відварили цвітну капусту, а потім почали готувати за рецептом.
Рецепт стейка з цвітної капусти
- Час: 45 хвилин
- Порції: 2
– 100 грамів борошна;
– 50 грамів сиру пармезан;
– 100 грамів вівсяного борошна;
– сіль;
– чорний мелений перець;
– 10 грамів оливкової олії.
– варена цвітна капуста;
– 50 грамів помідорів;
– 100 грамів сиру моцарела;
– 10 грамів базиліку.
Приготування:
- Розігрійте духовку до 180 градусів.
- Наріжте цвітну капусту на стейки. Змішайте борошно з натертим пармезаном, сіллю та чорним меленим перцем. Запаніруйте в цьому капусту та збризніть олією.
- Перекладіть на деко та відправте в духовку на 15 – 20 хвилин.
- За цей час наріжте помідори шматочками, моцарелу порвіть руками, а листочки базиліку відділіть від стебел.
- На запечену капусту в клярі викладіть помідори, сир та базилік, влийте трішки олії та знову відправте в духовку.
- Тримаємо у духовці при 180 градусах до готовності так, щоб сирочок розплавився.
Смачного!