Коли під рукою вже є готовий гарнір – кращого вибору, аніж ніжна соковита курочка, просто не знайдеш. Також ця страва може стати ідеальною вечерею для тих, хто бажає смачно попоїсти без шкоди для фігури.

Читайте також Створюємо весняний настрій вдома: три салати із курятини нашвидкуруч

Рецепт тушкованої курочки з овочами

Час: 30 хвилин

Порцій: 4

Приготування:

  • Моркву нарізаємо півкільцями, решту овочів та курку – кубиками.
  • Курку злегка посипаємо борошном та смажимо до золотистого кольору.
  • Додаємо овочі, смажимо до їх м'якості, періодично помішуємо.
  • Додаємо воду та кубик бульйону.
  • Тушкуємо ще приблизно 5 хвилин до готовності м'яса.

Смачного!