Ідеальна опція для будь-якого гарніру: рецепт тушкованої курочки з овочами

10 березня 2023, 19:40
Читать новость на русском

Джерело:

przepisy

Неможливо уявити гарніру, який би не доповнило ніжне куряче м'ясо. Якщо не хочете докладати зусиль – то тушкована курочка буде гарним вибором для трапези.

Коли під рукою вже є готовий гарнір – кращого вибору, аніж ніжна соковита курочка, просто не знайдеш. Також ця страва може стати ідеальною вечерею для тих, хто бажає смачно попоїсти без шкоди для фігури.

Читайте також Створюємо весняний настрій вдома: три салати із курятини нашвидкуруч

Рецепт тушкованої курочки з овочами

Час: 30 хвилин

Порцій: 4

Інгредієнти:

– 40 грамів курячого філе;
– 1 кубик курячого бульону;
– 1 червоний перець;
– половина цукіні;
– 1 морквина;
– 1 цибулина;
– 1 стакан води;
– 3 столові ложки олії для смаження.

Приготування:

  • Моркву нарізаємо півкільцями, решту овочів та курку – кубиками.
  • Курку злегка посипаємо борошном та смажимо до золотистого кольору.
  • Додаємо овочі, смажимо до їх м'якості, періодично помішуємо.
  • Додаємо воду та кубик бульйону.
  • Тушкуємо ще приблизно 5 хвилин до готовності м'яса.

 Смачного!