Шлунки за цим рецептом виходять дуже м'якими та смачними. Вони точно сподобаються вашим рідним.

Варто спробувати Такі смачні, що хочеться облизати тарілку: готуємо розкішні фаршировані перці без рису

Як потушкувати курячі шлунки

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Цибулю почистьте та наріжте півкільцями. З курячих шлунків зріжте плівки, промийте і наріжте шматочками.
  2. Нагрійте пательню з олією, покладіть в неї шлунки та смажте 5 хвилин, помішуючи. Далі накрийте кришкою й тушкуйте на маленькому вогні 10 хвилин.
  3. Покладіть вершкове масло і дайте йому розтопитися. Додайте цибулю, помішайте й тушкуйте під кришкою ще 10 хвилин.
  4. Потім посоліть, поперчіть та перемішайте. Через 10 хвилин покладіть сметану та перемішайте.
  5. Ще через 10 хвилин страва буде готовою. Подавайте тушковані курячі шлунки, прикрасивши петрушкою.