Обов'язково спробуйте втілити його в життя. Такі перці вам точно сподобаються.

Варто спробувати Просто і неймовірно смачно: приготуйте польський салат з молодою капустою

Фаршировані перці

  • Час: 1 година
  • Порцій: 6

Дивіться, як приготувати фаршировані перці: відео

Приготування:

  1. Цибулю дрібно наріжте, а моркву натріть на терці. Обсмажте на невеликій кількості олії до золотистої скоринки. Додайте фарш і натертий часник, посоліть до смаку. Обсмажуйте 7 – 10 хвилин, після чого зніміть з плити.
  2. До фаршу додайте улюблені спеції. Добре перемішайте.
  3. Перці гарно промийте та зріжте верхню частину з хвостиком. Почистьте від насіння та зайвої шкірки, посоліть і наповніть підсмаженим фаршем. Накрийте "шапочкою".
  4. Для засмажки обсмажте дрібно порізану цибулю та натерту моркву до золотистої скоринки, додайте довільно порізаний перець та томат.
  5. Залийте перці заливкою та поставте в розігріту до 180 градусів на 35 – 45 хвилин.