Ілон Маск продовжує залишатися однією з найбільш обговорюваних та контроверсійних фігур у сучасному світі технологій, інформує Смачно 24. Він народився в Південній Африці в 1971-му та сьогодні святкує свої 53 роки. Відомий підприємець і бізнес-магнат має схильність до особливих страв.

До теми Хто із гравців збірної обожнює абрикосовий компот: улюблені страви українських футболістів

Улюблені страви Ілона Маска

Мільярдер неодноразово потрапляв у заголовки таблоїдів через те що, мало піклується про думку інших. І це також стосується його харчових звичок.

Коли відомий американський вчений опублікував останні дослідження про негативний вплив цукру, мільярдер відчув потребу з гордістю оголосити в соцмережі Х (колишній Twitter):

Я їм пончик щоранку. Все ще живий.

Улюблені страви Маска включають суші, стейки (його помітили в Лос-Анджелесі, коли він смакував ними з Каньє Вестом), шоколад, круасани та французьку випічку. Він також не може насититися кавою – не дивно, оскільки Маск дуже мало спить і так тримає себе у тонусі.

Маск є шанувальником японської кухні, зокрема сашимі та суші. Свіжість японських страв перегукуються з його пристрастю до інновацій. Враховуючи дослідження космосу, не дивно, що Маск полюбив їжу на цю тему. Він насолоджується такими стравами, як ліофілізоване морозиво.

Якими особливими стравами він любить ласувати

Вирісши в Південній Африці, Маск розвинув смак до місцевої кухні. Особливе місце в його кулінарних спогадах досі займають такі страви як bobotie (запечена страва з фаршу з яєчною начинкою) і boerewors (ароматна ковбаса).

Стейк, який би точно сподобався Маску

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 2

Як приготувати стейкСоковите м'ясо / Фото unsplash

Приготування:

  1. Перед смаженням вийміть м’ясо, щоб воно було кімнатної температури.
  2. На сковороді розтопіть масло, додайте розмарин і подрібнений часник.
  3. Викладіть м'ясо.
  4. Смажте по 4 – 5 хвилин з кожного боку.
  5. Під час запікання полийте м’ясо вершковим маслом.
  6. Готовий стейк приправте сіллю і свіжомеленим перцем.
  7. Дайте відпочити 10 хвилин. Тільки після закінчення цього часу наріжте.