Улюблений літній смаколик: рецепт вареної кукурудзи від Лілії Ребрик

2 серпня 2021, 20:55
Читать новость на русском

Улітку усі ми чекаємо, коли нарешті дозріє кукурудза, щоб поласувати невибагливою, але такою смачною стравою. Телеведуча Лілія Ребрик поділилася своїм рецептом приготування вареної кукурудзи.

Щоб приготувати смачну кукурудзу, не потрібно бути генієм кулінарії. Початки слід просто звільнити від листя, помити й відправити до кастрюлі з товстим дном. На дно каструлі можна покласти щойно вимите кукурудзяне листя.

Цікаво Маринувати не можна купувати: що краще – купити вже підготоване м'ясо чи замаринувати власноруч

Кукурудзу заливають водою так, щоб вода вкривала її на 2 сантиметри, доводять до кипіння й варять приблизно 20 хвилин. Готовність перевіряють "на зубок".

Солять же готову кукурудзу. Також її можна змастити вершковим маслом.

Кілька простих дій – і смачна страва готова!